SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bokenäs Idrottsförening
Fotboll

Bokenäs Idrottsförening
vs
Sammandrag omg 3
Bokenäs IdrottsföreningvsSammandrag omg 3

  INFORMATION

Matchstart:lör 17 juni, 13:00
Plats:Bergs IP
Samling: Berg
Aktivitetsinfo: Dags för hemmasammandrag!
Vi samlas kl 12.00 för att förbereda.

Vi vill ha hjälp med att kona planer, det ska sättas ut mittflaggor och rätt mål ska tas fram så snart 13/14lagets match är klar.

Vi tar gärna emot hjälp med linjedomare av föräldrar/större syskon, meddela gärna till mig (Helena) om ni kan hjälpa till så slipper jag jaga folk.
Spelschema kommuniceras ut närmare, men av logistiska skäl kör vi enbart ett Bokenäs lag denna gång för att enklare kunna göra ett spelschema. Alla som vill kommer få vara med.

Kan vara mycket ont om parkering denna dag, så har man möjlighet att ställa bilen hemma/på annan plats/samåka osv så är det guld!

Jag har lagt in om svar senast den 10 så vi har en vecka på oss att planera. Skulle något inträffa efter det så man behöver ändra så skicka ett sms eller mail till mig så kan jag ändra, ni kommer inte kunna efter att kallselsen är "stängd".´

mvh Helena

Trupp:Felix Eklund
Hugo Hjalmarsson
Liam Olsson
Love Sandblom
Melvin Eriksenius
Otto Carlqvist
Sigge Kolviken
Theo Johansson
Vilde Eriksson
William Niklasson Hansson
Vincent Larsson

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Betong
Platina
Guld
Silver
SamarbetsPartners