SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bokenäs Idrottsförening
Fotboll

Praktisk information om lopp
Vy över start/målområde

Information inför tisdagens lopp.

 

Parkering och toaletter finns i direkt anslutning till start/målområdet. Efteranmälan och nummerlappar hämtas ut i sekretariatet. Cykeltvätt finns. 

 

MTB: Starten går 18:00. Banbeskrivning finns här. Banan är markerad med gröna enduropilar samt röd/vitt plastband. Nummerlapp fästes på styret. Allt deltagande sker på egen risk. Loppet är ett motionslopp vilket innebär att trafikregler måste följas och ingen del av banan är avlyst. 

 

TrailRun: Starten går 18:30. Istället för en runda på gärdet viker vi istället vänster direkt och följer parkeringen. Guider kommer visa vägen. Samma bana och markering som cyklisterna till att börja med. Där banan kortas av kommer funktionär att visa vägen. Dessa vägskäl markeras med en blå enduropil. Om cyklister kommes ikapp meddelas dessa tydligt på vilken sida ni avser springa förbi. Prata med varandra så passeringar sker säkert.

 

Efter målgång bjudas på korv/bröd, saft och kaffe.

 

Priser från våra viktiga sponsorer kommer lottas ut på startnummer.

 
Våra sponsorer
Betong
Platina
Guld
Silver
SamarbetsPartners