SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bokenäs Idrottsförening
Fotboll

Våra viktiga sponsorer!

Bokenäs IF har olika sponsor-paket som läper över 3-årsperioder. Alla sponsorer är viktiga för klubben och bidrar utifrån vald förmåga. Vi är oerhört glada och stolta att samarbetet och hoppas att alla försöker gynna dessa företag så dom kan fortsätta stötta föreningen!

Nedan föjer en presentation av våra Platina-sponsorer och givetvis vårt Betong-paket.

 

 

Platina-sponsorer
 
Rotan - varuhus och mat

Centralt beläget har vägkorsningen varit handelsort sedan 1890. Rotan drivs idag av 3:e generationen genom Anna och Carl, under överseende av pappa Dick, tillsammans med en trogen och duktig personal. Under 2021 kunde dom öppna dörrarna till sitt nya, 6000m2 stora varuhus. Här finns allt ifrån målarfärg, fiskeutrustning, kläder och inredning till mat, dryck och godis. Under 2022 öppnade man även ett café i den gamla butiksentrén som fått äran att dela namn med “farmor Gullan”. I cafét samlas ung som gammal och fikar eller kanske spelar “Tisdags-bingo”. Många av bygdens barn har gjort prao eller sommarjobbat i butiken genom åren.

GH El – El, Tele, Automation

GH El startades 2015 av Gunnar Hansson och har sedan starten vuxit snabbt. Idag jobbar drygt 25 elektriker i firman och företaget har en bred erfarenhet inom el- och energioptimering och är verksamma mot både kommun, företag och privatpersoner. GH El har specialiserat sig inom producering och installation av elskåp, helhetslösningar för entreprenader samt service och underhåll. Utifrån samarbetet med Swede Ship Marin verkar dom även inom den marina sektorn och förser båtar och andra marina plattformar med högteknologiska automationsskåp och underhåll av befintlig elinstallation. Företagets adress är idag inne i Uddevalla men Gunnar bor och startade sin firma i Lanesund. 

 
Våra sponsorer
Betong
Platina
Guld
Silver
SamarbetsPartners